Tevreden klanten:

ook daar scoren we goed

 

FL drukwerk:
Drukwerk op maat

Frank Legters Drukwerk, kort gezegd FL drukwerk. Voor drukwerk, printwerk en vormgeving. In 2000 startte Frank Legters voor zichzelf, na in 14 jaar alle facetten van het vak te hebben doorlopen werd het tijd om het vak commercieel uit te oefenen. Nu wordt er nog steeds met veel plezier en dezelfde inzet gewerkt aan een produkt dat voldoet aan uw wensen. Zo is het begonnen en daar gaan we ook mee door!

Winnende drukker
Over de kwaliteit van ons drukwerk hoeft u zich geen zorgen te maken. Frank Legters won als drukker de QM-grandprix. Een wedstrijd rondom de introductie van de Heidelberg QM drukpers. Alle drie inzendingen van behaalden de Top 10 van in totaal 275 inzendingen. Over de winnende inzending was de jury lovend

en de landelijke pers wist de drukker te vinden. Daar zijn we nog steeds best een beetje trots op. Een prijs is een mooi compliment maar het gaat uiteindelijk om tevreden klanten. Ook daar scoren we goed!

Drukwerk op maat
Hiermee bedoelen we niet alleen op maat gemaakte producten. Zeker zo belangrijk is een service en benadering die past bij uw wensen. Dat kan gaan om productspecifieke kenmerken maar ook bijvoorbeeld over de wijze van levering in het magazijn. We streven er naar om ook bij de randzaken perfect maatwerk te leveren en uw wensen ook hier te vertalen in passende condities. Drukwerk met hart voor de natuur, mens en maatschappij. Gemaakt door vakmensen met liefde voor het vak!