vormgeving

Vormgeving:
Maak indruk met drukwerk!

U wilt indruk maken met uw drukwerk. Goed drukwerk is één maar als aan de vormgeving geen aandacht is besteed dan zegt het nog niets. Met de nodige kennis, tijd en creativiteit kunt u natuurlijk zelf aan de slag of u levert de bestanden via het reclamebureau aan maar u kunt het ook met een gerust hart aan ons over laten. Wij geven uw drukwerk een professionele en persoonlijke uitstraling.

brochure doorbladeren

Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis van mooi drukwerk. Aan de hand van uw wensen kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen. Tekst en beeldmateriaal worden verwerkt in een profesioneel en persoonlijk ontwerp. U ontvangt een drukproef en als deze akkoord is dan begint de productie. Zo wordt er samen met u een product gemaakt dat voldoet aan uw verwachtingen.

ontwerp-print-beeldscherm-636x566

Logo’s

Om de puntjes helemaal op de i te zetten mag een logo natuurlijk niet ontbreken. Uw drukwerk en andere bedrijfsuitingen voorzien van uw eigen logo is het visitekaartje van uw bedrijf. Vaak heeft u al een idee maar de uitvoering is lastig, wij helpen u graag met het maken van een logo dat helemaal bij u past. Dit logo kan in de lay-out van het drukwerk en in andere uitingen worden toegepast.

fotograaf-beeldbewerking

Wensen

Met de programma’s van Adobe CC wordt de vormgeving uitgevoerd. Tekst en beeld vormen de basis van het ontwerp. Zijn er specifieke wensen dan beschikken wij over een netwerk van vakmensen die deze voor u in kunnen vullen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan foto’s, teksten en reclamecampagnes. Wij brengen u graag in contact met specialisten op dit gebied.